ADN examentraining

€ 34,00 (ex. BTW):
Bestellen
Contact opnemen
Voor het vervoer van gevaarlijke stoffen over de binnenwateren van de EU gelden regels en afspraken zoals opgenomen in het ADN. In het ADN staat onder andere vermeld dat, afhankelijk van de lading, een opvarende aan boord moet zijn die in het bezit is van de ADN Basisverklaring Droge lading- / Tankschepen. Met deze verklaring mag een schipper met een tankschip en met een droge ladingschip gevaarlijke stoffen over de binnenwateren vervoeren.
 
Met deze examentraining kunt u uw kennis op het gebied van ADN oefenen en testen. Het bereidt u voor op het examen dat leidt tot het verkrijgen van de ADN Basisverklaring Droge lading- / Tankschepen.
 
Bij het succesvol afsluiten van de training ontvangt u een certificaat.
 
 

   Voor wie?

De training is bedoeld voor diegenen die de ADN Basisverklaring Droge lading- / Tankschepen willen behalen.
 
 

   Programma?

De training bevat vele meerkeuzevragen, verdeeld over meerdere categorieën. U krijgt natuurlijk een terugkoppeling op het gegeven antwoord.
 
 

   Wat kan ik na de training?

Aan het eind van deze cursus:  

  • Bent u voorbereid op het examen voor het behalen van de ADN Basisverklaring Droge lading- / Tankschepen
 
 

   Studiebelasting

 
U krijgt 4 maanden toegang tot de online training.
 
 
 

   Meer informatie

 
 
Heeft u nog vragen of wilt u informatie over onze andere trainingen? Ga dan naar de website van STC Training & ConsultancyU kunt ook contact met ons opnemen via de mail of bellen naar 010 429 8177.
 
 
 

Cursus op maat?

STC Training & Consultancy ontwikkelt cursusprogramma’s en oefenscenario’s op maat. Maatwerkcursussen kunnen online maar ook op locatie plaatsvinden, zoals aan boord van het eigen schip. Advies van ervaren specialisten. Unieke combinatie van cursussen en faciliteiten. Een cursusplanning die past bij uw crew.
 
   010 429 8177
 
 
 
Voorwaarden | Privacy | kvk 37053270 | Lloydstraat 300 | btw NL817119188B01 | Contact

ADN | Gecombineerd Droge lading- en Tankschepen 2023

Examentrainer ADN gecombineerd Droge lading- en Tankschepen