Marcom A examentraining

€ 30,00 (ex. BTW):
Bestellen
Contact opnemen

Met deze unieke up-to-date (feb 2022) examentraining kunt u oefenen voor het theorie-examen Marcom-A. De training bevat circa 1500 vragen die overeenkomen met de hoofdstukken van het theorieboek (Marcom-A van STC-Publishing) . Op deze manier kunt u eenvoudig ieder hoofdstuk apart bestuderen en meteen uw kennis testen via deze training met de bijbehorende vragen van het betreffende hoofdstuk.

   Voor wie?

De training is bedoeld voor diegenen die het Certificaat Marcom A willen behalen.
 
 

   Programma?

De training bevat meer dan duizend meerkeuzevragen, verdeeld over tien hoofdstukken. Ook bevat de training proefexamens met gemengde vragen.
 
 

   Wat kan ik na de training?

Aan het eind van deze cursus:  

  • Bent u voorbereid op het theoretisch examen Marcom A.
 
 

   Studiebelasting

 
U krijgt 4 weken toegang tot de online training.
 
 
 

   Meer informatie


Heeft u nog vragen of wilt u informatie over onze andere trainingen? Ga dan naar de website van STC Training & ConsultancyU kunt ook contact met ons opnemen via de mail of bellen naar 010 429 8177.
 
 
 

Cursus op maat?

STC Training & Consultancy ontwikkelt cursusprogramma’s en oefenscenario’s op maat. Maatwerkcursussen kunnen online maar ook op locatie plaatsvinden, zoals aan boord van het eigen schip. Advies van ervaren specialisten. Unieke combinatie van cursussen en faciliteiten. Een cursusplanning die past bij uw crew.
 
   010 429 8177
 
 
 
Voorwaarden | Privacy | kvk 37053270 | Lloydstraat 300 | btw NL817119188B01 | Contact

Marcom A Examentrainer 2022