Duits voor radioverkeer binnenvaart (e-learning)

€ 289,00 (ex. BTW):
Bestellen
Contact opnemen

Makkelijker en duidelijker communiceren in het Duits

De uniforme VN/ECE woordenlijst voor het radioverkeer (Resolutie 35) is in 1996 tot stand gekomen met het oog op verbetering van de veiligheid van de scheepvaart.
Dit door middel van een gestandaardiseerd vocabulaire voor radioverbindingen met veelgebruikte zinnen die begrepen zouden moeten worden in schip-schip en schip-walcommunicatie.

Tijdens deze online training verdiept u uw nautische woordenschat, zodat u veiliger in het Duits kunt communiceren via de marifoon.

De VN/ECE-woordenlijst voor het radioverkeer (Resolutie 35) beoogt de veiligheid van de binnenvaart te vergroten door het communicatieverkeer met schepen onderling en schepen met de (wal)autoriteiten te verbeteren. Uitgangspunten hiervoor zijn het voeren van dezelfde taal en gebruik van dezelfde termen.

 

   Voor wie?

Varend personeel van binnenschepen.
 
Wilt u makkelijker en duidelijker via de marifoon met binnenvaartschepen en de (wal)autoriteiten in het Duits communiceren?
 
Dan is dit dé cursus om de terminologie te trainen!
 
 

   Programma?

Tijdens deze cursus gaat u actief aan de slag met de VN/ECE-woordenlijst.
 
U krijgt gedurende 3 maanden toegang tot de online training. U doorloopt in eigen tempo de 4 hoofstukken VTS standaardvragen, standaardcommunicatie, manoeuvreren en waarschuwen. In elk hoofdstuk oefent u zowel de nautische woordenschat als ook de basisgrammatica van de Duitse taal. De module sluit af met een online examen.
 
Ter verdieping van uw spreekvaardigheid bieden wij op onze locatie in Rotterdam een eendaagse spreektraining aan waar u de woordenschat in praktijkgerichte rollenspelen kunt toepassen.
 
 

   Wat kan ik na de training?

Na afloop van de training heeft u uw taalkennis op het gebied van Nautisch Duits opgefrist en verdiept zodat u zelfverzekerder en veiliger in de Duits taal communiceert.
 
Bij het succesvol afsluiten van de training ontvangt u een certificaat. Aan het eind van deze cursus:
  • kunt u makkelijker en duidelijker communiceren via de marifoon in het Duits;
  • heeft u de VN/ECE woordenlijst met gebruik van de juiste termen paraat;
  • is zowel uw spreek- als luistervaardigheid in het Duits vergroot.
 
 

   Studiebelasting

 
U krijgt 12 weken toegang tot de online training.
 
Ter verdieping van uw spreekvaardigheid bieden wij op onze locatie in Rotterdam een eendaagse spreektraining aan waar u de woordenschat in praktijkgerichte rollenspelen kunt toepassen.
 
 

   Meer informatie

 
Bijzonderheden
Het Europese Referentiekader is een systeem van niveaubeschrijvingen voor de moderne vreemde talen, dat zes taalcompetentieniveaus onderscheidt. Het verwijst naar taalgebruikers als beginnend (A), onafhankelijk (B) en vaardig (C). Elke categorie kent twee niveaus. Deze cursus valt onder niveaubeschrijving ERK B1.
 
 
 
Heeft u nog vragen of wilt u informatie over onze andere trainingen? Ga dan naar de website van STC Training & ConsultancyU kunt ook contact met ons opnemen via de mail of bellen naar 010 429 8177.
 
   010 429 8177
 
 
 
Voorwaarden | Privacy | kvk 37053270 | Lloydstraat 300 | btw NL817119188B01 | Contact

Training radioverkeer binnenvaart (Resolutie 35)